Att våga prova

Hans MöllerHade man inte vågat prova på att göra nya saker här på Ideon, hade verksamheten fortfarande bestått av en handfull företag i några baracker vid sidan av Ekonomihögskolan.

Nu har som väl är djärvheten och modet hos inte minst alla entreprenörer skapat en fantastisk tillväxt, som ser ut att fortsätta i tangentens riktning. Mer än 11 400 arbetstillfällen i 800 företag talar sitt tydliga språk.

Den 29 augusti ger vi er chansen att våga prova något som ni kanske tidigare bara sett på TV, nämligen golf, i aktiviteten ”Slaget vid Lund”. Även om du aldrig har hållit i en klubba, är du välkommen att prova på under professionell ledning.

Skulle du till exempel lyckas och göra ett Hole-in-one, slipper du bjuda alla deltagare på Champagne enligt seden. Det gör jag! Skulle du råka vinna tävlingen, går du hem med en riktig ”buckla” med ditt namn på. Och framför allt med ett ordentligt förstärkt självförtroende.
– Kom igen nu och anmäl dig och visa att du vågar!!

Själv provar jag för första gången på att skriva en bok, @Ideon, vilket jag tidigare nämnt. Många Ideon-stories är nu nedtecknade, men jag tar mer än gärna emot fler. Maila mig gärna på boken@ideon.se.

Vi kommer också att jobba med en Crowdfunding-kampanj där man får en unik möjlighet att beställa ett signerat exemplar och få sitt namn med i boken. Uppstarten på kampanjen blir i form av en After Work på Ideon Gateway den 4 september. Inbjudan kommer inom kort.

Vill det sig väl kanske ditt fantastiska Hole-in-One från ”Slaget vid Lund” blir en av berättelserna i boken.